Traverser

SVERIGES BREDASTE TRAVERSSORTIMENT

Carl Stahl Sverige erbjuder även kompletta traverslösningar utav hög tysk kvalité. Med oss finns möjligheten att hela vägen från projektering till montage få tillgång till ett traverssystem som hjälper er att kvalitétssäkra arbetet.

KULI - Traverser

Traverssystemen, motorerna och alla komponenter kommer från en och samma tillverkare för att säkerställa att kvalitén är precis så som det utlovas- säker KULI har tillverkat traverser sedan 1922 och är en ledande tillverkare inom främst kvalitet och prestanda. Kuli tillverkar samtliga komponenter själva inkl. motorerna och har en extremt robust konstruktion. Dessa är avgörande faktorer för att säkerställa säkerhet, pålitlighet och lång livslängd för traverser. Komponenter tillverkas större och tyngre än de flesta konkurrenter för att säkerhetställa längre livslängd under de ofta hårda krav och extrema miljöbelastningar som uppstår i vardagliga produktioner. KULI erbjuder från -30 grader till +60 grader för olika miljöer. Med längre livscykler och minskad driftbrott är KULI det bästa prisvärda alternativet.

MAXIMAL PRESTANDA - LÅG BYGGHÖJD

Utrymmet vi sparar för dig minskar dina kostnader. De kompakta dimensionerna hos Kullis lintelfrar möjliggör minimalt utrymme mellan kranskenor och tak. KULI anpassar till och med kranbalkarna för unika situationer för att säkerställa bästa tak utnyttjande. Resultatet: optimal arbetsplatskonfiguration.